Fari Brady Tattoo l Gråbrødregade 15 l 6000 Kolding l Tlf: 2063 0538 l faribradytattoo@gmail.com

Piercing

Piercing er nyt i vores kultur, men menneskets trang til at udsmykke kroppen har eksisteret i mange tusinde år før Christi fødsel. Derfor er det også en naturlig udvikling, at også vi er blevet betaget af body piercing.Det er smukt, erotisk og udfordrende.

Poul Nielsen som er body piercer,har lavet piecinger de sidste 10 år her i studiet. Hvilket garanterer en høj standard, hvad angår hygiejne og sterile forskrifter således, at vores kunder altid er i trygge hænder. Oplysning er vigtig, det at blive informeret om sterilisationsmetoder og helingsprocesser gør, at unødvendig bekymring undgås, og det er vigtigt at have fornemmelsen af at gøre det rigtige. Derfor er der også visse ting, som man bør have besked om, ting som man måske ikke selv er klar over. Alt dette bliver udførligt uddybet før, under  og efter selve piercingen. Vi bibeholder altid kontakten med vores kunder, så man altid føler sig velkommen med et hvilket som helst spørgsmål. Det er en tillidssag at vælge sin piercer.    

Vi garanterer fuld tilfredshed for vores klienter.

Ved første skift anbefales det altid at få skiftet af professionel  piercer, med fornødent sterilt udstyr.
Som en naturlig service hos Fari Brady Tattoo er udskiftning af smykker altid GRATIS i forbindelse med køb af nye smykker, idet vi garanterer for kvaliteten af vore smykker.

Vi har et stort udvalg i nye og spændende smykker.

Kig ind og se det seneste indenfor piercing-smykker.

Piercing priser

Priser Piercing

Almindelig piercing incl. startsmykke 300 kr.

Bestil tid Piercing

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Kalender
Skriv resultatet af regnestykket: Hvad er: 1 + 4 ?

Arkiverede artikler